Bölüm Başkanı Mesajı

Bilgi, düşünce ve en önemlisi duyguları aktardığımız iletişim hayatın olmazsa olmazıdır. Medya sektörüne hazırladığım öğrencilerimize öncelikle iletişimin önemini fark ettirmeyi hedefliyoruz.  Öğrencilerimizin radyo ve televizyon sektöründe sahip olunması gereken tüm teknik ve pratik bilgileri edinmelerine olanak sağlıyoruz. Günümüzde geleneksel medyanın etkisini yitirmeye başlaması nedeniyle dijitali de işin içerisine dahil ederek gelenekselden işi öğrenip sağlam temeller ile dijital medyaya öğrencilerimizi hazırlıyoruz. Mevcutta bulunan stüdyomuz ile hem geleneksel medyaya hem de dijital medyaya içerikler üretme imkanı bulan öğrencilerimizin sektöre bilerek dahil olmasını amaçlıyoruz.  Her şeyden önce doğru birer insan olmayı vizyon edindiğimiz programımızda öğrencilerimizin sektörde yapacakları işi büyük bir sevgiyle ve dürüstçe yapması için çabalıyoruz. Senaryo, kısa film ve medyada metin yazarlığı gibi derslerimizle öğrencilerimizin teorik ve pratik bilgilerin yanı sıra sanatsal olarak gelişmesini hedefliyoruz. Mezun olmuş öğrencilerimizi özlemle anıyor, şuan aramızda olan öğrencilerimizi sevgiyle selamlıyor ve aramıza yeni katılacak öğrencilerimize ise şimdiden hoş geldiniz diyoruz.

Öğr. Gör. Simge SELVİTOPU AKYEL

Bölüm Başkanı