Öğrenci Görüşleri

İstanbul Esenyurt üniversitesi, İş sağlığı ve güvenliği bölümünü kayıt yaptırmadan önce çok araştırdım ve gelecek vaadeden bir meslek olduğunu öğrendim. Üniversitemizde bölümümüzle ilgili sürekli seminerler düzenlenmesi ve saha gezileri olması bilgilenmemiz açısından çok önemli. Derslerimiz çok keyifli geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Hocalarımızın ilgisi, hep çözüm odaklı yaklaşmaları bizi şanslı öğrencilerden kılıyor.

Ertan Kurtulan

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği programında verilen derslerin içerikleri oldukça kapsamlı ve uygulamaya yöneliktir. Mezun olduğumda sahada çalışmak için şimdiden kendimi hazır hissediyorum. Hocalarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği alanında saha deneyimi olması da bize bu konuda yardımcı oluyor. Bu doğrultuda hocalarımızın bizlere saha deneyimlerini ve bilgi birikimlerini aktarması bizleri sahaya donanımlı ve hazır hale getiriyor.

Alihan Özkan

Üniversitemizde yaptığımız kulüp etkinlikleriyle sadece bilgi birikim kazanmakla yetinmeyip aynı zamanda sosyalleşiyoruz. Sosyal açıdan da yaptığımız etkinliklerle kişisel gelişimimize fayda sağlıyoruz. Bölümde aldığımız eğitimle birlikte yaptığımız sosyal faaliyetlerle kendimizi geliştirebiliyoruz. Derslerde edindiğimiz bilgi birikimi yapılan iş sağlığı ve güvenliği fuarlarına yapılan gezi gibi etkinliklerle sahadaki karşılığını görmemiz mümkün oluyor. Böylelikle üniversitemiz bizlere hem mesleki hem de kişisel gelişimimiz için yol gösterici olmaktadır.

Aşkın Çelik