Öğrenci Görüşleri

Genç ve dinamik akademik kadrosu ile bizleri sektöre hazırlayan hocalarımıza teşekkür ederim. Programımdan çok memnunum.

Furkan ODABAŞI RTP 2. SINIF ÖĞRENCİSİ

Okula ilk geldiğimde çok fazla ön yargılıydım. Özellikle hocalarımın anlayışsız olmasından çok korkuyordum. Ancak hocalarımı tanıyınca tüm fikirlerim değişti. Ders dışında hayat dair de çok şey öğrendim.

Şilan PEKGÜZEL RTP 2. SINIF ÖĞRENCİSİ

Derslerde uygulama yapılıyor. Kesinlikle bizim programda uygulama şart. Bu imkanı sağladığı için üniversiteme ve hocalarıma teşekkür ederim.

Yağız GENÇ RTP 2. SINIF ÖĞRENCİSİ

Okula henüz yeni başladım. Ancak şuana kadar hem dersler hem de ders dışı aktif olan bir programda olduğumu bilmek bana mutluluk veriyor. Hocalarıma çok teşekkür ederim.

Gülsüm GÜNEY RTP 1. SINIF ÖĞRENCİSİ

Başarabilecek miyim, nasıl olacak gibi bir çok kaygım vardı. Ancak Simge Hocam ve Erman Hocam sayesinde tüm korkularımı yendim. İki hocama da çok teşekkür ediyorum. Radyo ve Televizyon Programcılığı okunacaksa kesinlik İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde okunmalı.

Selin BAŞKAN RTP 1. SINIF ÖĞRENCİSİ