Öğrenci Görüşleri

MERTCAN KÖMÜREL

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı 2. Sınıf öğrencisi olarak verilen eğitimin düzeyini ve kalitesini gayet başarılı ve yeterli düzeyde buluyorum. Özellikle Seda Korkmaz ve Selçuk Kahraman hocalarımızla Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı Temel Eğitim Sertifikası imkanını bize sundukları için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Her anlamda her koşulda sadece bir eğitmen değil hayatlarımıza gerçek anlamda yardımcı olmak için adımlar attıklarını canı gönülden hissediyoruz. Sınıfımızda yer alan mock-up yardımıyla uygulamalı olarak da daha iyi kavrayabileceğimiz ders imkanları sunuluyor. Böyle bir ortamda eğitim imkanı bulabildiğim için gayet mutluyum

DİLAN SÖZERİ

Ben İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sivil havacılık kabin hizmetleri programı öğrencisi olarak okuduğum bölümden çok memnunum ve derslerin bana hem teorik hem uygulamalı olarak çok fayda sağladığını düşünüyorum. Bu sene mezun olacağım ve diplomamın yanı sıra bölüm hocalarımızın bize sağlamış olduğu  temel eğitim sertifikasına da eş zamanda sahip olacağım. Bu da bana kariyerim hayatımda çok avantaj sağlayarak rakiplerimden daha öne çıkmamı sağlayacak.

AYÇA AKSOY

Öncelikle okuduğum bölüm 2 yıllık bir eğitim süresinden oluşuyor. Havayolu şirketlerinde ve havaalanlarında görev alabiliyorum. Bölümün başlıca iş olanakları ve çalışma alanlarının geniş olması benim için büyük bir avantaj sağlamakta. Önünün açık olması, kendimizi geliştirme imkanlarımızın bulunması bölümün diğer güzel yanlarından. Çalışacağım işletmede, para, malzeme ve insan gücünün en verimli şekilde kullanılması gerekecek. Ben şu anda bu eğitimleri en üst seviyede aldığımı düşünüyorum. Hem okulumdan, hem bölümümden, hem de hocalarımdan memnunum.

YAREN ATAKUL

Şuanda sivil havacılık kabin hizmetleri programında 1. Sınıfta okumaktayım. Okuduğum bu programda derslerimiz çok keyifli ve öğretici geçiyor. İngilizce derslerimiz de hem dinleyerek, İngilizce yazarak hem de konuşarak gerekli eğitimleri alıyoruz. Diğer derslerde ise gerekli örneklendirmeler yapılıyor ve  havayolu işletmelerinde kullanılan kabin hizmetlerinde kullanılan yazılı her türlü dokumanı da hocalarım görmemiz açısından bize gösteriyor. Okulumuzda kendi uygulamalı sınıfımız bulunmakta ve burada havayolu işletmesinde çalışmadan önceden eğitimleri almaktayız. Görsel olarak öğrenmemiz açısından gerçekten de çok önemli bir yere sahip. Okulumuz bize diğer okulların yanı sıra sertifika vermektedir ve bu sertifika bizi diğer kişilerin önüne geçirmektedir. Tüm hocalarımız çok güler yüzlüler ve çok deneyimliler. Önceden de bu meslekte olan hocalarımızın bize tecrübelerini aktarıyorlar bu durum da ilerde mesleğe başladığımızda neler ile karşılaşacağımızı bize gösteriyor. Hocalarımız bizim geleceğimiz için çok çabalıyorlar. Okulumuzda konferanslar düzenleniyor ve katılım belgesi alıyoruz bunlar da ileride bize çok yardımcı olacak. Bizim için çaba gösteren emek veren bütün hocalarıma çok teşekkür ediyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi ki İstanbul Esenyurt Üniversitesi sivil havacılık kabin hizmetleri programında okuyorum.

MURAT HAN

Esenyurt üniversitesi sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü 1. Sınıf öğrencisiyim üniversitemizde verilen eğitimler son derece kapsamlı ve kişiyi sektöre hazırlayan düzeyde. Bölüm hocalarımızın bilgi birikimi ve engin tecrübeleri sayesinde sektördeki tüm sorumluluklarımızım farkına varıyoruz gerek düzenlenen seminerler gerek verilen sertifikalar gerek yapılan geziler sayesinde iş hayatına bir adım önde başlamış oluyoruz okuluma ve bölüm hocalarımıza çok teşekkür ederim.