tanitim@esenyurt.edu.tr 444 9 123

Ders Planı

I.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

2075G1001

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

2

0

2

2

2075G1002

Türk Dili I

2

0

2

2

2075G1005

Yabancı Dil I

2

0

2

2

1116G1010

Mutfak Ekipmanları

2

0

2

5

11G1004

İş Etiği

2

0

2

3

1116G1007

Beslenmenin Temel İlkeleri

2

0

2

5

1116G1008

Gıda Hijyeni

2

0

2

6

1116G1009

Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri I

1

2

2

5

TOPLAM

 

15

2

16

30

 

II.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

2075B1001

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II

2

0

2

2

2075B1002

Türk Dili II

2

0

2

2

2075B1010

Girişimcilik ve Kariyer Planlama

2

0

2

4

2075B1006

Yabancı Dil II

2

0

2

2

1116B1011

Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri II

1

2

2

5

1116B1008

Toplu Yemek ve Organizasyon Planlama

2

0

2

3

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

MYO Ortak Seçmeli

2

0

2

4

TOPLAM

 

17

2

18

30

 

III.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

1116G2016

Dünya Mutfakları

2

2

3

6

1116G2017

Pasta ve Tatlı Üretim Teknikleri

1

2

2

6

1116G2004

Servis Tekniği ve Uygulaması

2

2

3

6

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

MYO Ortak Seçmeli

2

0

2

4

TOPLAM

 

11

6

14

30

 

IV.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

1116B2016

Mesleki Proje

2

0

2

4

1116B2002

İçecek Bilimi ve Önoloji

2

0

2

3

1116B2003

Osmanlı Mutfağı

1

2

2

3

1116B2004

Gıda Saklama Teknikleri

2

0

2

3

1116B2005

Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri

3

0

3

5

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

MYO Ortak Seçmeli

2

0

2

4

TOPLAM

 

16

2

17

30