Hakkımızda

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 2014 – 2015 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlamıştır. Yüksekokulumuz 11 bölümü ile faaliyetine devam ederek, uygulama ve yerinde uygulama imkanlarını uluslararası platformlarda ve bologna süreci kapsamında öğrencilerin teori ve teknik becerilerini geliştrimelerine olanak sağlayacak kapsamda donanımlı olmalarını sağlamayı hedeflemektedir.

Misyon
Yaşadığımız küreselleşme ve bilgi çağında gerek işletmeler ve gerekse çalışan ve yöneticiler açısından hızlı bir değişim ortamında rekabet edebilmek için yenilik, esneklik, kalite ve hız önemli hale gelmiştir. Özenle ve dikkatle oluşturulan, yüksek bilgi ve deneyime sahip seçkin ve profesyonel akademik kadromuz sizlere bu nitelikleri kazandırma anlayışı içinde en üst düzeyde eğitim ve öğretim hizmeti sunacak olmanın haklı gurur ve heyecanını yaşamaktadır.

Vizyon
Yüksekokulumuzun temel amaçlarından en önemlisi, ülkemizin sanayi , ticaret ve hizmet sektörlerinde çalışacak yüksek sorumluluk duygusu ve etik değerlere sahip, donanımlı, araştırıcı, uygulama deneyim ve becerisi yüksek, bilgi teknolojilerini iyi kullanan, işyerinde farklılık oluşturabilen “mesleki ve teknik” alanda meslek elemanı yetiştirmektir.

Mesleki ve teknik donanımla yetiştirilen meslek elemanları, uygulama alanlarının ön planda olması ile akademi ve sanayi iş birliğinde öncü olmaktadır.