Öğrenci Görüşleri

İstanbul Esenyurt Üniversitesine, Üniversite tercihlerimi yaparken araştırmalarımda rastlamıştım. Bilişim Güvenliği bölümünün olması ve sağladığı imkânlar doğrultusunda belki de hayatımın en doğru kararını almışım. Alanında uzman, öğrencilere ilgili akademik kadrosuyla ve ders içerikleriyle üniversite sonrası iş hayatına hazırlandığımı hissedebiliyorum. Sektöre hazır ve donanımlı bir şekilde çıkabilmem konusunda aldığım mesleki derslerin çok fazla yararlı olacağını görebiliyorum. Teoride kalmayan uygulamalı dersler, bizleri iş hayatına hazırlarken aldığımız Girişimcilik ve Kariyer Planlama gibi dersler ise “Kendi işini kurmak” konusunda yardımcı oluyor.

Emir Hasan DEMİR / Bilişim Güvenliği Teknolojisi 1. Sınıf Öğrencisi

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Bilişim Güvenliği öğrencisiyim. Gelişen dünyada, önümüzdeki binlerce tercihten birini seçerken herkesin kendine ait belirlediği şartlar vardır. İstanbul Esenyurt Üniversitesi’ni seçerken bu tercihlerimde çok endişeliydim. Sosyal yapısından, bulunduğu ikametgâhtan dolayı Akademik kadrosu, Alanında profesyonel insanlarla gördüğümüz dersler ve sınıf mevcudumuzun az olmasından kaynaklı derslerde ve ders dışında onlarla kurabildiğimiz iletişim oldukça güzeldi. Hocalarımız öğrenciler için ellerinden gelenin fazlasını yaparak desteklerini her zaman hissettirdiler. Akademik gelişim programları sayesinde disiplinlerden okuma gruplarıyla kendinizi geliştirme imkânı sağlamaktadır. Kütüphanesinde her alanda bulundurduğu eserler ve rahatlıkla çalışabileceğiniz ortamı sunuyorlar. Bunlara ek olarak üniversitemiz, misyonuna ve vizyonuna uygun sosyal etkinliklere yoğun bir destek vermektedir.

Bulut YILDIZ / Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi

İstanbul Esenyurt Üniversitesi, sahip olduğu akademik başarısı ve sosyal imkânları ile öne çıkan bir eğitim kurumudur. Üniversitemiz ve hocalarımız gerek sosyal gerekse akademik anlamda bizlere her daim destek ve ilgisini göstermektedir. Öğrenim gördüğüm Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı ‘nda 35 kişiyi geçmeyen laboratuvarlarda eğitim alma şansına sahibiz. Ayrıca kütüphanenin genişliği ve niteliği sunduğu imkânlar oldukça yüksek. Üniversitemizin bünyesinde bulunan kulüpler, gerçekleştirdikleri birçok etkinlikle öğrencilere sosyal sorumluluk alma bilincini eğlenceyle de harmanlayarak kazandırmayı başarabilmişlerdir. Kaliteli ve gerçek bir üniversite deneyimi için yeni gelecek arkadaşlarımıza İstanbul Esenyurt Üniversitesi Bilişim Güvenliği Teknolojisi programını tavsiye etmekteyim.

Evren YILDIRIM /Bilişim Güvenliği Teknolojisi 1. Sınıf Öğrencisi

İlgili ve deneyimli akademik kadrosu ve öğretmenleri sayesinde iyiki İstanbul Esenyurt Üniversitesi Bilişim Güvenliği Teknolojisi programına gelmişim diyorum. Okulumuzun bilgisayar laboratuvarları büyük ve her imkânı sağlamak için zenginleştirilmiş durumda. Okula ilk geldiğimde kendimizi geliştirebileceğimiz her türden öğrenci kulüpleri vardı ve bende katıldım. Birçok arkadaşım oldu, sosyalleşmek için çok ideal. Okulumuz konum olarak ulaşımın merkezinde olup her türlü imkânı sağlıyor ve merkezi konum gereği mağazalara alış veriş merkezleri hemen yanı başındadır. Üniversitemizin iç tasarımı her türlü imkânı sağlayabilecek şekilde tasarlanıp, büyük bir kütüphane ve birçok terasa imkân sunuyor. Kariyer odaklı ve sosyalleşmek için seni de İstanbul Esenyurt Üniversitesi'ne bekliyoruz!

Yağmur ÖNCÜER / Bilişim Güvenliği 1. Sınıf Öğrencisi