tanitim@esenyurt.edu.tr 444 9 123

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Tören, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve öğrencilerin tören geçişi ile başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Ebru Nergiz, “Bugün hepimiz için çok özel bir gün sevgili gençler. Sizler üniversite sınavıyla başlayan yolculuğunuza derslerle, sınavlarla, üniversitenin güzel sosyal yaşamıyla devam ettiniz ve bugün keplerinizi havaya atarak bu sevinci taçlandırıyorsunuz. Tabii ki bu kesinlikle bir son değil. Eminim ki üniversitemizden mezun olduktan sonra da kendinizi sürekli geliştirerek yeteneklerinize yetenek katarak mesleki ve etik değerlere, Atatürk ilkelerine uygun hareket ederek mesleklerinizi layıkıyla icra edeceksiniz. Cenabı Allah ayağınıza taş değdirmesin yolunuz bahtınız açık olsun başarılarınız taçlanarak devam etsin. Hepinizin yolu açık olsun sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek gençlere güzel mesajlarını aktardı.

Üniversite Rektör V. Prof. Dr. Ebru Nergiz’in konuşmasının ardından törende konuşma yapan İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt, “2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreninde bir arada olmanın mutluluğu ve hüznünü yaşıyoruz. Mutluyuz çünkü öğrenci kardeşlerimizi hocalarımız hayata hazırladılar ve şimdi onlar kendi kanatlarında sizlerin de desteğiyle yepyeni bir hayata başlıyorlar. Hüzünlüyüz çünkü öğrenci kardeşlerimizden bir nevi ayrılıyoruz öğrenci kardeşlerimden şunu istiyorum kesinlikle üniversite ve hocalarınızdan ilişkinizi kesmeyiniz daima yanınızda olduğumuzu biliniz. Hepinizin yolu bahtı açık olsun hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” diyerek öğrencilere güzel dileklerde bulundu.